Senatör Warren: Trump ezik biri

Senatör Warren: Trump ezik biri

Demokrat Parti’nin Massachusetts Senatörü ve partinin etkili isimlerinden olan Elizabeth Warren, Cumhuriyetçi Parti’nin en güçlü başkan aday adayı Trump için ‘‘Ezik’’ dedi.

Donald Trump’ı, ‘‘Amerikan değerlerine tehdit’’ diye niteleyen Warren, başkan aday adayının üslubunun bu denli kutuplaştırıcı olmasını ‘‘ezik’’ kişiliğine bağladı.

Warren, resmi Twitter ve Facebook hesabından Donald Trump’a yüklendi. Warren, ‘‘@realDonaldTrump dürüst olun. Onca işi batıran birisisiniz. İnsanları nasıl kandırdığınız ve nasıl U dönüşleri yaptığınız malum’’ dedi.  

Trump’ın babasından kalan mirasa iflas isteyip devleti zarara soktuğuna işaret eden Warren, “Gerçek şu; @realDonaldTrump babasından kalan imparatorluğu (servet) için ortaya koyduğu strateji iflas istemek oldu, böylece borçlarından kurtuldu’’ diye yazdı.

Trump’ın yüz kızartan bir geçmişi olduğunu belirten Warren, “Onun utanç verici güvensizliğine dair geçmişi şöyle; zorbalık, kadınların üzerine saldırması, ucuz ırkçılık ile narsisizm ilk göze batanlar… Yalnızca seçimi kaybedeceğinden dolayı ezik değil. Seçim kampanyasına başlayalı neredeyse bir yıl olacak ve artık insanların bunu anlama zamanı’’ şeklinde yazdı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.