Sarah Palin: Amerikan halkına özür borcum var

Sarah Palin: Amerikan halkına özür borcum var

Alaska eski valisi ve 2008 başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti’nin başkan yardımcısı adayı olan Sarah Palin, Amerikan halkına bir özür borcu olduğunu söyledi.

Katıldığı bir televizyon programında konuşan Palin, Amerika’nın 2008 yılında Arizona Senatörü (Cumhuriyetçi) John McCain yerine Başkan Barack Obama ve yardımcısı Joe Biden’ı seçmesinden dolayı özür borcu olduğunu ifade etti. Palin, McCain’in seçilememesinin partililer olarak kendilerinin yeterince çaba gösterememelerinden kaynaklandığını ima etti.

Başkan Obama’nın çarşamba akşamı yaptığı ve Irak Şam İslam Devleti’ne (IŞİD) karşı açıkladığı planını dinlediğini belirten Palin, ‘‘Bunu dinleyince,  ‘Benim Amerikalılara küresel bir özür borcum var’ dedim. John McCain bizim başkanımız seçilmeliydi.’’ dedi.

Konuşmasında IŞİD ile Hitler mukayesesi yapan Palin, Başkan Obama’yı IŞİD’in tehditlerini dikkate almamakla suçladı. “Bir zamanlar Hitler de niyetini saklamadan savaştan sözediyordu, şimdi IŞİD de niyetlerini gizlemeden dile getiriyor!’’ dedi.

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.