Rubio, Trump’ın başkan yardımcısı olacak iddialarına cevap verdi

Rubio, Trump’ın başkan yardımcısı olacak iddialarına cevap verdi

Cumhuriyetçi Parti’nin Florida Senatörü ve eski başkan aday adaylarından Marco Rubio, partisinin başkan adaylığını kazanmış görünen Donald Trump’ın başkan yardımcısı olarak seçimlere gireceği iddialarına açıklık getirdi.

Cumhuriyetçi Senatör Rubio, Trump hakkında hala derin çekincelerinin olduğunu belirterek, başkan yardımcısı adayı olarak gösterilmesi durumunda bunu kabul etmeyeceğini bildirdi. Trump’a başkan yardımcısı adayı olarak onun seçim kampanyasına tam destek verecek birisinin daha iyi olacağını belirten Rubio, “Ben böyle bir görev için asla kendimi düşünmedim ve başkan yardımcısı olmayı da arzu etmiyorum’’ diyerek açık konuştu.

Rubio başkan aday adaylığı döneminde Trump ile birçok defa ağız dalaşına girmişti. İkili birbirlerine karşı ağır eleştirilerde bulunmuştu. Trump, Rubio için ‘‘Küçük Rubio’’ diye laf atmış Senatör de buna karşılık ‘‘dolandırıcı’’ diye karşılık vermişti.

Trump’ın başkan yardımcılığı adaylığı için New Jersey Valisi Chris Christie ile yine eski başkan aday adaylarından emekli doktor Ben Carson adı geçen iki isim.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.