Öğrenci’den Obama’ya: Okulumuzu başkan değil Beyonce ziyaret etsin isterdim

Öğrenci’den Obama’ya: Okulumuzu başkan değil Beyonce ziyaret etsin isterdim

Başkan Barack Obama, Washington D.C’de bir okulu ziyareti esnasında beklemediği bir taleple karşılaştı. Bir öğrenci Başkan Obama’ya, okullarının özel konuğu olarak Başkan’ı değil de ünlü yıldız Beyonce’i görmek istediğini söyledi.

Yardıma muhtaç ailelerin çocuklarının okul giderlerini karşılamak için sürdürülen bir etkinlik kapsamında Obama, ziyaret ettiği okulun 6. sınıf öğrencisinden beklemediği bir talep ile karşılaştı. Madison adlı öğrenci Obama’ya, ‘‘Sayın Başkan, okulumuzu önemli birinin ziyaret edeceği söylentilerini ilk duyduğumdan beri Beyonce’nin gelmesini istemişimdir.’’ dedi.

Öğrencinin beklenmedik bu çıkışına Obama, ‘‘Anlıyorum. Kızlarım Sasha ile Malia’da muhtemelen aynı şeyi isterdi.’’ diye cevap verdi.

Ziyarette eşine eşlik eden Michelle Obama da, ‘‘Bu bir hayal kırıklılığı.’’ dedi ve sınıfta bulunanları güldürdü.

Madison adlı öğrenci daha sonra, ‘‘Ancak sonra öğrendim ki gelen kimse sizmişsiniz, böylesi daha iyi oldu.’’ dedi.

Başkan Obama da öğrenciye, ‘‘Basının önünde böyle söylemenden dolayı çok memnun oldum. Biliyorum bu söylediğinde samimi değilsin.’’ diye cevap verdi.

Michelle Obama da tekrar öğrenci ile Obama arasında süren diyaloga katılarak, ‘‘Ben de Beyonce’yi görmeyi çok istiyorum.’’ dedi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.