Marco Rubio, aradığı desteği evinde buldu

Story Highlights

  • Miami Herald, Marco Rubio'ya destek vereceğini duyurdu
  • Gazete, Floridalıları 15 Mart'taki ön seçimde Rubio'ya oy vermeye çağırdı

Related Articles

Marco Rubio, aradığı desteği evinde buldu

Cumhuriyetçi Parti başkan aday adayı Marco Rubio, aradığı desteği evinde buldu. Ünlü Miami Herald gazetesi, Florida senatörüne başkanlık yarışında destek vereceğini duyurdu.

Okurlarını 15 Mart’ta yapılacak olan Florida ön seçimlerinde Rubio’ya oy vermeye çağıran gazete, “Cumhuriyetçi Parti’deki utanç verici kampanya dilini değiştirme ihtimali bulunan tek adayın Rubio olduğunu” yazdı.

Marco Rubio ile başta bireysel silahsızlanma, sağlık reformu ve kürtaj olmak üzere pek çok konuda farklı görüşleri paylaştıklarını hatırlatan gazete, buna rağmen Rubio’nun ‘parçalanmış Cumhuriyetçi Parti’yi birleştirecek en iyi tercih olduğuna’ inandıklarını yazdı. Floridalılaın  Rubio için her şeyin sona erdiği gibi bir düşünceye kapılmaması gerektiğini belirten Miami Herald, açıklamalarında diğer adaylar gibi radikal görüşlere yer vermeyen Florida senatörünün yarışı kazanması gerektiğini savundu. Gazete, Florida’da yapılacak ön seçimi kaybetmesi durumunda ise Rubio için ‘gerçekten’ her şeyin sona ereceğini belirtti.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.