Lewandowski: Trump’ın listesinde başkan yardımcılığı için 4 isim var

Lewandowski: Trump’ın listesinde başkan yardımcılığı için 4 isim var

Geçen hafta Cumhuriyetçi Parti muhtemel başkan adayı Donald Trump tarafından seçim kampanyası müdürlüğü görevine son verilen Cory Lewandowski, eski patronunun listesinde başkan yardımcılığı için 4 ismin bulunduğunu söyledi.

Trump tarafından görevine son verildikten sonra CNN televizyonunda yorumcu olarak işe başlayan Lewandowski, eski patronunun listesinde başkan yardımcılığı için 4’ten fazla ismin olmadığını savundu.

Listede ismi var olan 4 kişinin de Amerikan halkı tarafından çok takdir gören kimseler olduğunu ileri süren Lewandowski, ‘‘Liste çok çok kısa ve dörtten fazla isim yok’’ dedi.

Başkan yardımcılığı için ismi geçen kimselerin tanınan isimler olduğunu aktaran Lewandowski, Trump’ın yakında bu kişilerden birisini seçeceğini söyledi.

Lewandowski, seçim kampanyasının havuzunda listeye girmek isteyen çok ismin olduğunu söyleyerek, Trump’ın başkan yardımcısı olarak hizmet etmek isteyen insanların sayısının azaldığı yolundaki haberleri yalanladı.

Ohio Valisi ve Cumhuriyetçi Parti eski başkan aday adayı John Kasich, eski dışişleri bakanı Condoleezza Rice ile South Carolina Valisi Nikki Haley, Trump’ın olası başkan yardımcılığı teklifini reddettiklerini açıklamışlardı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.