Koch: Clinton, Cumhuriyetçi adaylardan daha iyi bir seçenek

Koch: Clinton, Cumhuriyetçi adaylardan daha iyi bir seçenek

Petrol milyarderi ve Cumhuriyetçi Parti’nin en büyük bağışçısı olarak bilinen Koch kardeşlerden Charles Koch Demokrat Parti başkan aday adaylarından eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton’ın iyi bir başkan olacağını söyledi.

ABC kanalına konuşan Koch, “Clinton’un yaptığı kimi aksiyonların retoriğinden farklı olduğunu gördük. Şunu söyleyeyim, biz zamanında desteklediğimiz Cumhuriyetçi adayların retorikte söyledikleri ile yaptıklarının da çok farklı olduğunu gördük” dedi.

Koch Bill Clinton’ın başkanlık zamanının ekonomik büyüme ve hükümet harcamaları konusunda George W. Bush’tan daha iyi olduğunu da kaydetti. Ancak Koch kardeşler Clintonları hiçbir zaman desteklememişti.

Koch Clinton döneminde hükümet harcamaları, hükümetin büyümesi ve yasaklayıcı yönetmeliklerin Bush döneminden iki buçuk kat fazla olduğunu belirtti.

Koch Hillary Clinton’un da Cumhuriyetçi Partili adaylardan daha iyi başkan olma ihtimalinin bulunduğunu belirtti.

Koch’un bu sözlerine karşılık Hillary Clinton kendi Twitter hesabından, “İklim değişimine inanmayan ve insanların oy vermesini zorlaştırmaya çalışan kişilerin beni desteklemesiyle ilgilenmiyorum” mesajı attı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.