Jim Webb başkanlık yarışından çekildi

Jim Webb başkanlık yarışından çekildi

Gelecek yılki başkanlık seçimlerinde Demokrat Parti’den aday adayı olan Eski Senatör Jim Webb yarıştan çekildiğini duyurdu. Webb, demokrat adaylar arasında ilk çekilen isim oldu.

Washington’daki Ulusal Basın Kulübü’nde (NPC) konuşan Webb, Demokrat Parti’nin çalışkan ve kendini adamış Amerikan halkından uzaklaştığını savundu. Webb, “İşte bu yüzden Demokrat Parti’nin başkan adaylığından çekiliyorum” dedi.

Ülke demokrasisinin güç yapıları ve partilere finans yardımı yapanların kuşatması altında olduğunu iddia eden Webb, yeni bir ‘Bağımsızlık Bildirgesi’nin ilan edilmesi gerektiğini kaydetti.

Webb, Demokrat Parti’den herhangi bir adayı desteklemediğini vurguladı. Yarışı bağımsız bir şekilde sürdürmeyi planladığını kaydeden Webb, gelecek dönemde “Demokrat Parti adayı olarak” rahat bir şekilde konuşamadığı insanlarla konuşacağını sözlerine ekledi.

Demokrat Parti adaylarının TV’deki ilk tartışma programında etkisiz bir görüntü çizen Webb, anketlerde en az desteği alan aday olarak dikkat çekiyordu.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.