Cumhuriyetçiler de bir başkan aday adayı daha

Cumhuriyetçiler de bir başkan aday adayı daha

Son haftalarda gün geçmiyor ki Cumhuriyetçi Partiden 2016 yılında yapılacak başkanlık seçimleri için bir aday adayı çıkmasın.

Cumhuriyetçi Partiden başkan aday adayı olduğunu açıklayan son isim partinin South Carolina Senatörü Lindsey Graham oldu.

Cumhuriyetçi Parti’nin başkan adayını belirleyecek parti içindeki önseçimlerin kıran kırana geçmesi bekleniyor. Graham ile birlikte bugüne kadar 9 aday adayı çıkaran Cumhuriyetçi Parti’den hala birkaç ismin daha adaylığını açıklaması bekleniyor. ,

Doğup büyüdüğü South Carolina’nın küçük bir beldesinde aday adaylığını açıklayan Graham, Obama hükümetini en çok Ortadoğu, Irak, Afganistan ile IŞİD politikaları nedeniyle eleştiriyor.  59 yaşında olan Graham, Senato’da üç dönemdir görev yapıyordu.

Graham dışında bugüne kadar Cumhuriyetçi Parti’den aday adaylığını açıklayan isimler şöyle: Arkansas eski valisi Mike Huckabee, ünlü doktor Ben Carson, Senatör Ted Cruz, Senatör Rand Paul, eski CEO  Carly Fiorina, Senatör Marco Rubio, New York eski valisi George Pataki ve eski senatör Rick Santorum.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.