Clinton’ı kendisine tecavüz etmekle suçlayan kadın Trump’a destek verdi

Clinton’ı kendisine tecavüz etmekle suçlayan kadın Trump’a destek verdi

ABD eski başkanlarından Bill Clinton’ın kendisine tecavüz ettiği yolunda iddiada bulunan kadın, 2016 başkanlık seçimlerinde Donald Trump’ı desteklediğini açıkladı.

Bill Clinton hakkında Monica Lewinsky skandalının patlak vermesinin ardından birçok kadın, eski başkanın kendisine tecavüz ettiğini açıklamıştı. O kadınlardan birisi olan Juanita Broaddrick 1999 yılında basına açıklama yaparak Bill Clinton’ın Arkansas başsavcısı (Adalet Bakanı) olduğu 1978 yılında kendisine tecavüz ettiğini iddia etmişti.

Broaddrick şimdi, Cumhuriyetçi Parti’nin başkan aday adayı Donadl Trump’ı desteklediğini açıkladı. Broaddrick, Trump için, “Düşündüğünü söylüyor ve duyduklarım hoşuma gidiyor” dedi.  

The Hill adlı siyasi haber portalına konuşan Broaddrick, Demokrat Parti başkan aday adayı Hillary Clinton’ın seçilme şansının yüksek olduğunu da söyledi. Broaddrick ilginç bir iddiada daha bulundu ve Hillary Clinton’ın kendisinin konuşmasını önlemek baskı yaptığını belirtti. Broaddrick, “Ben 35 yaşındaydım, Bill Clinton’ın Arkansas başsavcısı olduğunda bana tecavüz etti. Hillary Clinton ise konuşmamam için baskı yaptı. Bugün 73 yaşındayım… asla aklımdan çıkaramıyorum” dedi.  

Trump, son haftalarda Hillary Clinton’a eşi Bill Clinton nedeni ile yükleniyordu. Trump, Bill Clinton’ı geçen günlerde tecavüz suçlamasından mahkum olan ünlü oyuncu Bill Cosby’e benzetmişti.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.