Validen, komutana kilo ayarı

Validen, komutana kilo ayarı

Cumhuriyetçi Parti başkan aday adaylarından New Jersey eyaleti valisi Chris Christie, New Jersey’de görev yapan Ulusal Muhafızlar Birliği komutanına kilo ayarı verdi.

Kendisi de kilo sorunuyla boğuşan Christie, Ulusal Muhafızlar Birliği’nin komutanı General Michael Cunniff’ten 90 gün içinde kilo vermesini istedi. 

Washington Post’a konuşan Christie’nin bir yardımcısı, Vali’nin komutandan Pentagon’un ağırlık testlerinden geçmesini istediği ifade edildi.

Valilik Sözcüsü Kevin Roberts, “Vali, generalle görüşmesinde standartlara uygun hale gelmesini, aksi bir durumun kabul edilebilecek bir durum olmadığını ve hayal kırıklılığı olacağını söyledi” dedi. Sözcü, Vali’nin, General Cunniff’e 90 gün süre verdiğini belirterek bu süre zarfından kendisine çeki düzen vermesini istediğini vurguladı. Christie’nin Cunniff’ten kaç kilo vermesini istediği ise açıklanmadı.

General Cunniff yaptığı yazılı açıklamada, birçok insanın kilosunu kontrol edebilmek için mücadele ettiğini ve kendisinin de bundan muaf olmadığını söyledi. General açıklamasında, “Askerlerin ve liderlerin – ben de dahil olmak üzere – kendilerine yüksek standartlara göre çeki düzen vermeli. Bu konuyu son derece ciddiye alıyorum  ve bunun için gerekli tüm adımları atacağım” dedi.

Cunniff gibi Vali Christie’nin de aşırı kilolarla sorunu bulunuyor. Ancak Vali 2013 yılında kilosundan kaynaklanan sağlık sorunları olduğu yönündeki eleştirilere, “Benden daha sağlıklı kimse yoktur” diye yanıt vermişti. Christie aynı yıl kilo verebilmek için mide ameliyatı olmuş  ancak operasyondan istediği sonucu alamamıştı.

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.