Chris Christie’nin evlilik sırrı

Chris Christie’nin evlilik sırrı

New Jersey Valisi ve Cumhuriyetçi Parti’nin başkan aday adaylarından Chris Christie evliliğindeki sırlardan birini açıkladı, giysi dolabında tartışmak.

Yeni çıkan bir kitaba göre Christie ve eşi Mary Pat evliliklerinin ilk yıllarında oldukça zorlu vakitler geçirmişler. Hatta bir dönem evlilik danışmanına bile gitmişler.

Gerçi bu danışman hikayesini Matt Katz’ın American Governer kitabında Christie’nin kendisinin değil aileye yakın bir kişi anlatmış.

Christie’nin kitaba katkılarından biri ise eşi ile oldukça genç yaşta tanışıp evlendiği. “İkimizde o zamanlar evliliğin neler gerektirdiğini bilmiyorduk” diyor New Jersey Valisi. Ancak zamanla evlilikleri oturmuş ve o zaman çocuk yapmaya karar vermişler.

Normalde politikacıların evliliklerinde yaşadıkları sorunlar asla medyaya taşınmaz. Her zaman iyi ve başarılı bir ilişkileri varmış gibi görünür. Ancak Christie bunun dışında bir örnek.

New York Times’ın haberine göre, Christie ve eşi kavga edecekleri veya tartışacakları zaman çocukları duymasın diye giysi dolabında seslerini yükseltiyorlarmış.

Evliliklerinin başında Mary Pat bir borsa şirketinde çalışırken eve geldiği zamanlar hukuk fakültesi öğrencisi olan kocasını televizyonda spor izlerken buluyormuş. Evlilik danışmanları ise zamanla iyi birer eşe dönüşmelerine yardım etmiş. Yine de kavga etmelerinin önüne geçememiş.

Başlarda kendilerine eşlik eden korumalarının ve çocuklarının yanında kavga eden çift zamanla bunu herkesten gizli yapmayı öğrenmiş.

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.