Beyaz Saray: İntihar saldırısı doğası gereği bir terör eylemi

Beyaz Saray: İntihar saldırısı doğası gereği bir terör eylemi

Ankara’daki ABD büyükelçiliğine yapılan saldırıyla ilgili Beyaz Saray’dan beklenen açıklama Basın Sözcüsü Jay Carney’den geldi. Saldırıda kullanılan yönteme dikkat çeken Carney, intihar saldırısını ‘doğası gereği bir terör eylemi’ olarak nitelendirdi.

Carney beklenen açıklamayı Beyaz Saray’da düzenlen basın brifinginde yaptı. Saldırı hakkında ayrıntılı açıklama yapmaktan kaçınan Carney, Saldırıdan henüz kimin sorumlu olduğunun henüz bilinemediğini ifade etti. Carney, “Ancak büyükelçilik çevresindeki intihar saldırısı doğal olarak bir terör eylemidir.” dedi.

Türkiye’nin ABD’nin bölgedeki yakın bir dostu olduğuna dikkat çeken Carney, “ Türkiye bizim için çok önemli bir ortak. Araştırmayı birlikte sürdürüyoruz. Bu konuda yapılan yardımlardan dolayı çok memnunuz.” şeklinde konuştu.

  Preferences   Preferences   Preferences § 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 – = Backspace   Tab q w e r t y u i o p [ ]   Return     capslock a s d f g h j k l ; ‘   shift ` z x c v b n m , . / shift     English     Deutsch   Español   Français   Italiano   Português   Русский   alt   alt     Preferences

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.