Bernie Sanders’tan Trump’a ‘tuvalet’ cevabı

Bernie Sanders’tan Trump’a ‘tuvalet’ cevabı

Cumhuriyetçi Parti’nin başkan aday adaylarından Donald Trump Cumartesi günü yapılan ve canlı yayınlanan Demokrat Parti’nin başkan adayları arasındaki programda reklam arasının bitmesinin ardından sahneye dönen Hillary Clinton’ı sert bir şekilde eleştirmişti.

Trump, “Onun nereye gittiğini biliyorum, bunu konuşmak istemiyorum. Bu iğrenç” diyerek Demokrat Parti’nin en güçlü başkan aday adayını eleştirmişti.

Hillary Clinton’ın rakibi ve Demokrat Parti başakan aday adayı Vermont Senatörü Bernie Sanders ise bu açıklamayla ilgili olarak Trump’a bir karşılık verdi ve rakibini korudu.

Iowa’da seçmenlere konuşan Sanders, “Bunun sizi nasıl yıkacağını bilemiyorum. Donald Trump çok üzüldü” diyerek konuya giriş yaptı ve ardından, “Onun kadınlarla ilişkisi nasıl hiç bilmiyorum ancak kadınların da tuvalete gittiklerini öğrendi ve bu onu çok üzdü” dedi.

Sanders ABD Başkanı olmak isteyen Trump’ın kadınlarla çok farklı bir ilişkisi olduğunu düşündüğünü söyledi. Hızını alamayan Sander ardından da, “Size dürüst olacağım. Tartışma arasında ben de tuvalete gittim. Fakat, sanırım erkeklerin tuvalete gitmesine izin var. Peki kadınların?” diyerek Trump’a yüklenmeye devam etti.

Esas sorunun ise Trump’ın Meksikalılara ve Müslümanlara söyledikleri olduğunu belirten Vermont Senatörü, “Meksikalılar saatlik çalışmaları karşılığında sekiz dolar aldıkları için ortasınıf yokolmadı. Ve biz insanları ayırmayız. Günahkeçileri olarak Müslümanları gösterip nefret edilmesini istemeyiz. Biz insanları birleştiririz” dedi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.