Trump’a göre Reina saldırısı Meksika duvarını haklı çıkardı

Trump’a göre Reina saldırısı Meksika duvarını haklı çıkardı

İstanbul’daki ünlü gece kulübü Reina’da 39 kişinin hayatını kaybettiği saldırının ardından ne söyleyeceği merak edilen isimlerin başında ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump geliyordu.

Ortaya çıkan yeni görüntüler, sosyal medya paylaşımı yapmadığı için sessiz kaldığı zannedilen Trump’ın yılbaşı partisinde yaptığı konuşmada Reina saldırısına değindiğini gösterdi.

Florida eyaletinin Palm Beach kentindeki bir kulüpte düzenlediği yılbaşı partisine katılan 800 kişiye hitap eden Trump, “Sınırlarımız güçlü olacak, böylece insanlar ülkemize geldiğinde sınırlarımızı yasal yollardan geçecek. Bizim istediğimiz gibi. Bir duvar inşa edeceğiz. Bir duvar inşa edeceğiz” dedi ve konuyu İstanbul’daki saldırıya getirdi.

The Palm Beach Daily News tarafından yayınlanan görüntülere göre, Trump konuşmasını şöyle sürdürdü: “Duvarlardan konuşmuşken, bilmiyorum Türkiye’de olanları duyanınız var mı? Bu akşam Türkiye’de büyük bir felaket yaşandı. Çok, çok fazla insan öldü. Orada büyük bir olay yaşandı. Bu, bir korku gösterisi.”

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.