Şükran gününde izlenebilecek 5 korku filmi

Şükran gününde izlenebilecek 5 korku filmi

Şükran Günü geldi çattı. Amerikalı aileler için en lezzetli bayram bugün. Herkes hindisini pişirip aile fertleriyle birlikte olma mutluluğunun şükrünü paylaşacak. Okullar kapalı, dükkanlar kapalı, işyerleri kapalı, yollar dolu Sokaklarda sadece hindi yemeğine yetişmeye çalışanlar var.

Bugün tüm aile biraraya toplanıp hindinin pişmesini beklerken izlenebilecek hindili beş korku fimi:

1-Alien Abduction: Incident in Lake County

Bu film, bir Şükran akşam yemeği sırasında uzaylılar tarafından saldırıya uğrayarak kaçırılan bir ailenin üzücü hikayesini anlatıyor.

2- Blood Rage

Fazla vahşet içerdiğinden çocuklarla izlenemeyecek bu film kötü ikiz kardeşi Terry’nin yüzünden “katil” ilan edilen Todd’un inasanlardan el etek çekmesinin ardından bir şükran gününde kardeşinden intikam almak için ortaya çıkmasının hikayesi.

3- Thankskilling

Oldukça çılgın bir film. Bir göçmenin hindi kılığına girip kızılderili usülleriyle nasıl dehşet saçtığını anlatıyor.

4- Blood Freaks

Soğuk hava, Kont Drakula ve hindi bu filmde buluşuyor. Bir bilim adamının deneyler sırasında nasıl hindi başlı kana susamış bir yaratığa dönüştüğünün korkunç hikayesi.

5- Thanksgiving

Grindhouse Eli Roth’un sahte fragmanını yaptığı bu filmde, Robert Rodriguez ve Quentin Tarantino bir arada. 2007 yapımı filmde, çocukluk aşkı olan hindinin babası tarafından öldürülmesinin ardından bir adamın göçmen kılığına girerek nasıl gençleri takip ettiği ve korku saçtığı anlatıyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.