New Jersey eyaletinden Türk-Amerikan kurumlarına ödül

New Jersey eyaletinden Türk-Amerikan kurumlarına ödül

New Jersey eyaleti, birçok alanda hayata geçirdikleri başarılı faaliyetlerden dolayı Türk-Amerikan kurumlarına birer takdir belgesi verdi.

Başkent Trenton’da düzenlenen ödül töreninde Eyalet Senatosu Başkanı Stephen M. Sweeney ve Senatör Diane Allen, eğitim ve sosyal barışa katkılarından ötürü, Peace Islands Institute (PII), Pioneer Academy of Science ve Embrace Relief Foundation’a teşekkür etti.

Washington Balo Salonu’nda gerçekleştirilen ve resmi olarak Türk Kültür Günü olarak tanınan programda konuşma yapan meclis üyeleri Amerikan toplumuna katkılarından ötürü Türk-Amerikan kurum temsilcilerine kişisel takdir belgelerini sundu.

Türki-Amerikan Konseyi Başkanı Furkan Koşar, New Jersey’de faaliyet gösteren Türk-Amerikan kurumlarının başarılarının kendilerini gururlandırdığını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

New Jersey PII Direktörü Ercan Tozan da eyalet tarafından böyle bir ödüle layık görülmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Konferanslar, yardım faaliyetleri ve kültürel geziler vasıtasıyla hemen her yaştan insana diyalog ve toleransın karşılıklı anlayışa kapı aralayacağını göstermeye çalışıyoruz. New Jersey eyaletinin bizleri böyle bir ödüle layık görmesi mutluluk verici.” diye konuştu.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.