Game of Thrones filmi yolda mı?

Game of Thrones filmi yolda mı?

Tüm dünyada hayranlarının sabırla 12 Nisan’da başlayacak Game of Thrones dizi için yeni bir iddia ortaya atıldı.

George R.R. Martin’in yazdığı kitap serisinden uyarlanan diziyle ilgili konuşan yazar HBO kanalının diziyi 10 sezona uzatma fikrini paylaştı.

Martin, “Dizinin ikinci sezonunun ilk bölümü yayınlandığı zaman HBO yöneticileri ile yemek yemiştim ve bana diziyi 10 yıl sürdürmek istediklerini söylemişlerdi. Bu bana da hoş gelmişti. Ancak dizinin yapımcıları David Benioff ve Dan Weiss’ın yedi sezon çekmek istediğini biliyorum” dedi.

Martin bu açıklamaları kendi blog sayfasında yazarken daha önce de benzer açıklamalarda bulunduğunu ve kendisine her zaman dizinin kaç sezon süreceğine dair sorular sorulduğunu hatırlattı.

HBO’nun patronu Michael Lombardo da dizinin 10 sezon sürmesini istediğini ancak yapımcıların fikirlerine güvendiğini belirtti. Lombardo, “Bana kalsa 10 bölüm gayet güzel olur ancak bu yola David ve Dan’in fikirleriyle çıktık. Onlar hikayeyi yedinci sezonda bitirmek isterse kabul etmek gerekir” dedi.

Lombardo ayrıca HBO olarak izleyicilerine bir diziye başlarken sonunu gösterecekleri sözünü verdiklerini şayet dizi finalinin film olması halinde bu anlaşmanın değişeceğini belirtti ve “16 dolar ödeyerek dizinin sonunu görmeniz gerek” diyerek sözlerini tamamladı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.