Clinton’ın baş danışmanı eşinden ayrılma kararı aldı

Clinton’ın baş danışmanı eşinden ayrılma kararı aldı

Demokrat Parti’nin başkan adayı Hillary Clinton’ın sağ kolu olarak anılan Huma Abedin, eski milletvekili olan eşi Anthony D. Weiner’dan boşanma kararı aldığını açıkladı.

Abedin’in boşanma kararı almasına yol açan neden ise Weiner’ın yeni ortaya çıkan başka bir kadına yazdığı cinsel içerikli mesaj olduğu ifade edildi.

Eski milletvekili olan Weiner, bu yıl görevinden istifa etmişti. Weiner 2011 yılında bir başka kadına yolladığı cinsel içerikli fotoğraflarının sosyal paylaşım sitelerine düşmesi üzerine istifa etmek zorunda kalmıştı.

Weiner’dan boşanma kararı aldığını basın açıklaması ile duyuran Abedin, “Evliliğimi  uzun süre acı dolu şekilde sürdürmeye çalıştım ve kocamdan ayırmak için karar aldım” dedi.

Eşi ile birlikte çocuğu için en iyi olanı yapmaya karar verdiklerini belirten Abedin, basından zor bir zamandan geçtiklerini ve ailesinin mahrem meselesine saygı duymalarını istedi.

Başkan adayı Clinton ile birlikte 1990’lı yılların başından beri birlikte olan Abedin, Clinton’ın en yakın ve en çok güvendiği isim olarak biliniyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.