Carson’da kan kaybı devam ediyor

Carson’da kan kaybı devam ediyor

Cumhuriyetçi Parti’nin geçtiğimiz sonbahar ayına kadar favori başkan aday adaylarından görünen emekli doktor Ben Carson’un seçim kampanyası kan kaybetmeye devam ediyor.

Carson, 2016 başkanlık seçimleri yarışında son iki aydır anketlerde kan kaybetmekle kalmadı seçim kampanyası direktörü de emekli doktoru bıraktı. Carson’un seçim direktörü Barry Bennett ile ekibinde bulunan 20 çalışanı ile Carson’un seçim kampanyasından ayrıldığını duyurdu.

Bennett ve ekibinin Carson ile yollarını ayırmasına gerekçe olarak son iki aydır anketlerde desteğinin düşmesi ve medya da çıkan olumsuz haberlerin etkili olduğu ifade ediliyor. Bennett’in özellikle geçtiğimiz hafta Washington Post gazetesine verdiği özel mülakat nedeni ile başkan aday adayına kızdığı ifade edildi. Hatta Bennett, Reuters da çıkan habere göre Carson’ın mülakat vermesi için “Hiçbir başkan aday adayının böyle bir salaklık yaptığını görmedim” ifadeleri dikkat çekti.

Yine aynı haber ajansına verdiği demecinde Bennett, “Su taştı, son yedi haftadır benim yapmış olduğum birşey yok ancak Armstrong Williams (Carson’ın bir diğer başdanışmanı) bana ateş püskürüyor” dedi.

Cumhuriyetçi Parti içindeki başkanlık yarışında anketlere göre Donald Trump birinci götürürken Carson ikincilikten dördüncülüğe kadar geriledi.  

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.