Black Friday çılgınlığı geç saatlere kadar sürdü

Black Friday çılgınlığı geç saatlere kadar sürdü

ABD’de kasım ayının dördüncü perşembesinde kutlanan Şükran Günü’nün hemen ardından gelen Black Friday çılgınlığı tüm gün devam etti.

Perşembe gecesinden mağazaların önünde kuyruklar oluşturan Amerikalılar cuma akşamına kadar indirimli fiyatları fırsat bilerek alışverişlerini sürdürdü.

Virginia’da bulunan ABD’nin sayılı büyük alışveriş merkezlerinden Tysons Corner Center gün boyunca adete müşteri akınına uğradı.

Bir süredir ABD’de yaşayan Fransalı Alan Cross Black Friday’de Tysons Corner Center’a aile ile gelenlerden. Black Friday’in alışveriş için güzel bir fırsat olduğunu belirten Cross, kalabalığa rağmen alışveriş için çok sıra beklememelerine şaşırdığını söyledi.

Corina Heymann ise Black Friday’i ‘çılgınlık’ olarak tanımladı. Kalabalığın azalması için akşam saatinde alışveriş yapmayı tercih ettiklerini ifade eden Heymann, indirimlerden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Öte yandan ABD’deki işletmelerin genel kanısı bu yılın diğer yıllara göre daha sakin geçtiği yönünde buna sebep ise giderek artan sayıda insanın internetten alışveriş yapmayı tercih etmesi gösteriliyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.