Amazon’dan büyük kampanya

Amazon’dan büyük kampanya

İnternette sınırsız veri depolama hizmeti sunan Amazon, yıllık bulut servisinin fiyatını 5 dolara indirdi.

Kullanıcıların istediği kadar veri depolamasına ve internette istedikleri yerden bu verilere ulaşmasına imkan sağlayan servisin normal fiyatı 59,99 dolar. Şirketin verdiği bilgiye göre bu özel fiyat kampanyası kısa bir süreliğine devam edecek.

Diğer bulut depolama seçenekleri

Microsoft One Drive: Ücretsiz versiyonda 15 GB’lık depolama alanı var. Office 365 servisine abone olan kullanıcılar ise yıllık 1 TB depolama alanına sahip oluyor. Bu servisin bireysel kullanıcılar için aylık fiyatı 14,99 TL’den başlıyor.

Google Drive: Servise kaydolan tüm kullanıcılar ücretsiz olarak 15 GB depolama alanına sahip oluyor. 100 GB depolama alanının aylık fiyatı 1,99 dolar. 1 TB’lık depolama alanının fiyatı ise 9,99 dolar.

Dropbox: Giriş seviyesindeki ücretsiz versiyonda kullanıcılara 2 GB depolama alanı sunuluyor. 1 TB’lık depolama alanının aylık ücreti 9,99 dolar. Sınırsız depolama seçeneği sunan versiyonun fiyatı ise ayda 15 dolar.

Box: 100 GB depolama seçeneği sunan versiyonun fiyatı 4 euro. Sınırsız depolama seçeneği olan servisin ücreti ise aylık 12 Euro. Bu servisi kullanmak için en az 3 kullanıcının kayıt olması gerekiyor. Böylece aylık maliyet 36 Euro’ya çıkıyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.