Yeni bölümleri ilk önce Obama izledi

Yeni bölümleri ilk önce Obama izledi

Tüm dünyadan hayranları bulunan ve yeni sezonu merakla beklenen HBO dizisi Game of Thrones’a ABD Başkanı Barack Obama’nın da hayranlığı biliniyor.

Yeni bölümleri ve Jon Snow’un akibetini herkes gibi merakla bekleyen Obama, dünyanın en güçlü insanı olması sayesinde dizinin hazır bölümlerini önceden izlemiş.

Bu açıklama dizinin yapımcıları Dan Weiss ve David Benioff’dan geldi. İkili Entertainment Weekly’nin Facebook üzerinden yapılan canlı yayınında Obama’nın kendilerinden hazırdaki bölümleri istediğini söyledi.

Benioff konuyla ilgili olarak, “Şayet ülkenin başkomutanı Game of Thrones’un hazır bölümlerini izlemek istiyorum derse ne yapacaksınız?” diyerek durumu izah etti.

Geçen sezon eleştirmenlere gönderilen ön bölümlerin kopyalarının internete sızmasından sonra HBO dizi başlamadan kimseye kopya göndermeme kararı almıştı. Ancak anlaşılan bu karar ABD Başkanı için geçerli değilmiş.

Obama verdiği bir röportajda diziyi severek izlediğini ancak karakter isimlerini aklında tutamadığını, bu yüzden çıkan eleştirileri anlamadığını itiraf etmişti. Obama, “Ancak diziyi izlerken kimin kim olduğunu biliyorum. Bir de Jon Snow’u tanıyorum çünkü o ismini söyleyebildiğim tek karakter” demişti.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.