Yapımcıdan Angelina Jolie hakkında sert sözler

Yapımcıdan Angelina Jolie hakkında sert sözler

Sony Pictures’ın Aralık ayının başında hacklenmesinin ardından, Oscarlı yapımcı Scott Rudin ve Sony Pictures’ın başındaki Amy Pascal arasındaki konuşmaların dökümanları sızdı.

Binlerce mailleşme ve konuşmanın yer aldığı dökümanları, internet haber ve dedikodu sitesi Gawker tek tek ayıkladı. Gawker’ın haberleştirdiği maillerde, aylardır sürüncemede olan ve sonunda Sony’nin rakibi Universal’a geçen Steve Jobs biyografisi ile ilgili gerçekler su yüzüne çıkıyor. Oldukça fazla küfür ve hakaret içeren maillerde Rudin, Pascal’ı projeyi riske atmakla suçluyor.

Rudin ayrıca, Aaron Sorkin’in senaryosunu yazdığı Jobs filmi için belirlenen yönetmen David Fincher’ın, Angelina Jolie’nin Kleopatra’yı canlandıracağı bir proje için Jolie tarafından istenmesine ateş püskürüyor ve Jolie’yi ‘deli, korkunç bir egoya sahip yeteneksiz şımarık velet’ olarak nitelendiriyor.

Maillerde ‘Her’, ‘True Grit’ ve ’12 Years a Slave’in 28 yaşındaki yapımcısı Megan Ellison da Rudin’in gazabından kaçamıyor. Rudin, rakibi olarak nitelendirilebilecek Ellison’dan ’28 yaşındaki bipolar deli’ şeklinde bahsediyor.

Ellison, Gawker’daki mail görüntülerini Twitter hesabında “Bipolar deli mi? Ben kendimi eksantrik diye biliyordum,” yorumuyla paylaştı. Rudin, The New York Times’a yaptığı açıklamada, hackerların yanı sıra Gawker’ın yaptığının da suç teşkil ettiğini belirtti.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.