Ünlü oyuncudan ‘HIV pozitifim’ açıklaması

Ünlü oyuncudan ‘HIV pozitifim’ açıklaması

NBC kanalında sabah saatlerinde yayınlanan Matt Lauer’in sunduğu Today Show’a konuk olan Charlie Sheen yapılan testler sonucunda AIDS hastalığına sebep olan HIV pozitif taşıdığını söyledi.

Programın sunucusu Matt Lauer herhangi birine bu hastalığı bulaştırıp bulaştırmadığını sorduğu anda ise Sheen, “İmkansız, imkansız” cevabını verdi.

Hollywood’da son bir haftadır çok ünlü bir oyuncunun HIV pozitif olduğu söylentisi dolaşıyordu ve bir kaç gündür de bu kişinin Charlie Sheen olduğu iddia ediliyordu.

Çıktığı programda hastalığı doğrulayan Sheen, dört yıldır tedavi gördüğünü de belirtti.

50 yaşındaki aktör HIV’e gönderme yaparak “Bu özümsemesi çok zor olan üç harf” diye konuştu. Sheen “Acımasız eleştirilerin önüne geçmek için bu açıklamayı yapmak zorundayım” dedi.

Hastalığını dört yıldan bu yana bildiğini söyleyen Charlie Sheen, “Kendimi kötü hissetmeye başladığım ilk dönemde beynimde tümör olduğunu sanıyordum” dedi.

Sheen olayı kamuoyu ile paylaşmasının nedenini ise kendisine yapılan şantajları bitirmek için olduğunu söyledi.

Bir hayat kadınının ecza dolabındaki ilaçların fotoğrafını çektikten sonra bunu gazetelere satmakla tehdit ettiğini belirten Sheen, “Oldukça büyük paralar ödedim ve artık bunun son bulmasını istiyorum. Ödediğim paralar milyon dolarları bulmuştur” dedi.

Lauer’in para ödemeyi bırakıp bırakmadığı sorusuna ise, “Şu andan sonra ödemeyeceğim” cevabını verdi.

Sheen’in bu süreçte 10 milyon dolara yakın para ödediği düşünülüyor.

Charlie Sheen olaylı ve skandallarla dolu hayatı ile biliniyor. Ünlü oyuncu en son skandallar yüzünden başrolünde yer aldığı Two and a Half Men dizisinden kovulmuştu.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.