Ünlü aktörden ilginç ilan

Ünlü aktörden ilginç ilan

Sherlock dizisinin yıldızı Benedict Cumberbatch, sevgilisi Sophie Hunter ile nişanlandı. Ancak bunu duyurmak için basın kuruluşlarına bildiri göndermek, ya da sosyal medyada bir paylaşım yapmak yerine, oldukça geleneksel bir yöntem kullanmayı tercih etti.

The Times gazetesinin “Doğum, evlilik ve ölümler” sayfasına ilan veren ünlü oyuncunun ailesinin verdiği, çocuklarının evleneceğini duyurduğu ilanda şöyle denildi:

“Londralı Wanda ve Timothy Cumberbatch’in oğulları Benedict ile, Edinburglu Katharine Hunter ve Londralı Charles Hunter’ın kızları Sophie’nin nişanlandıklarını duyururuz.”

Tiyatro oyuncusu ve yönetmen Sophie Hunter ile Cumberbatch’ın beraber oldukları, Mayıs ayındaki French Open tenis turnuvasında anlaşılmıştı.

O güne dek beraber olduklarını saklayan çift, turnuva sırasında beraber görüntülenince beraberliklerini onaylamak zorunda kalmıştı. Uzun süredir çift hiçbir yerde beraber görüntülenmiyor ve hiçbir davete beraber katılmıyor.

Çifte yakın çevreler, Crumberbatch’İn ilişkileirni ve nişanlarını gizli tutmak, bu sayede medyanın ilgisini üzerine çekmemek istediğini söylüyor.

ilan

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.