“Transformers 4” filminin çekimleri bu haftasonu Chicago’da başlıyor

“Transformers 4” filminin çekimleri bu haftasonu Chicago’da başlıyor

Michael Bay’in yönetmenliğinde  “Transformers 4” filmi çekimlerinin bu haftasonu Chicago’da başlayacağı duyuruldu. 

 

Chicago şehrinin doğu bölgesinde bulunan Hyatt Regency McCormick Place da cumartesi ve pazar günleri sabah saat 5 ile akşam 10 arasında Transformers 4 film çekimlerinin yapılacağı açıklandı. 

 

Cumartesi ve pazar günü helikopter çekimleri için belirtilen yerler ise şöyle; East Jackson Drive, East Randolph Street, North Stetson Avenue, North Field Boulevard, East Randolph Street, South Columbus, East Chicago Avenue, East Monroe Drive, East Lake Street, West Washington Street, North Michigan Avenue, ve North Lake Shore Drive.

 

“Transformers” çekimlerinin Chicago’da ikinci uğrak yeri ise Uptown Tiyatrosu olacak. Tarihi mekan Facebook sayfasında Pazar günü yapılacak çekimler için hazırlıklarını yaptığını duyurdu. 

 

Cuma öğleden Pazar günü akşam 11’e kadar, bazı parklar ile sokak ve caddelerin kısmen veya tamamen trafiğe kapatılacağı belirtildi. Film çekimlerini izlemek isteyenler için ise bazı sokaklarda yayalar için özel alan bırakılacağı kaydedildi. 

 

Paramount film şirketinin yapımcılığında gerçekleştirilen  “Transformers” çekimleri ile Chicago’nun yerel ekonomisine 27 milyon dolar katkıda bulunacağı tahmin ediliyor.

Write a comment

1 Comment

  1. furkan September 13, 15:45

    Filmin güzel olmasını umuyorum transformers sevenlerine iyi seyirler

Only registered users can comment.