Tarantino’dan özür dilediler

Tarantino’dan özür dilediler

Genellikle sinemadan kamera ile çektikleri vizyon filmlerini internette yayınlayan Hive-CM8 takma isimli korsan film yayıncısı grup, ünlü yönetmen Quentin Tarantino’dan özür dileyen bir bildiri yayınladı.

Tarantino’nun yeni filmi “The Hateful Eight”in sinema salonlarından önce korsan piyasasına düşmesine neden oldukları için özür dileyen ekip, amaçlarının filmi sinema salonlarında western izlemek için “yeterince zengin olmayan” insanlarla paylaşmak olduğunu belirtti.

Hive-CM8 isimli grup yayınladığı mesajda ayrıca, “Bu harika film için Tarantino’ya teşekkür ederken filmi izlemek için mutlaka sinema salonlarını tercih edin” ifadelerini de kullandı.

Korsan grubu, ABD’de Noel tatilinde vizyona giren “The Hateful Eight” isimli filmi gösterime girmeden bir hafta önce, Oscar komitesi için yapılmış CD’den kopyalayarak internete sızdırmıştı.

“The Hateful Eight”in senaryosu da çekimlere başlanmadan internete sızdırılmış, bunun üzerine Tarantino filmin çekimlerini erteleyerek, senaryoyu yeniden yazmıştı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.