Star Wars’un yeni filminden büyük spoiler verdi

Star Wars’un yeni filminden büyük spoiler verdi

Daha gösterime girmeden rekorlar kırmaya başlayan yeni Star Wars filmi ‘Güç Uyanıyor’un gelecek hafta vizyona girmesi planlanıyor.

Filmin fanatiklerinin büyük bir heyecanla beklediği büyük gün öncesi, Han Solo rolündeki Harrison Ford filmle ilgili çok merak edilen soruları yanıtlaması için Twitter’da bir soru-cevap etkinliğine katıldı.

Star Wars’un soru-cevap etkinliğine katılan hayranlardan biri, Harrison Ford’a filmdeki favori sahnesini sordu. Ford ise tüm samimiyetiyle şu yanıtı verdi: ‘Rey ve Kilo Ren’in ışın kılıçlarıyla yaptıkları kılıç savaşı sahnesi. Görsel olarak olağanüstü bir hikâye anlatıyor.’

Ford’u bu yanıtı üzerine sosyal medyada Star Wars hayranları arasında deyim yerindeyse kıyamet koptu.

Zira, ‘Güç Uyanıyor’un şu ana kadar yayınlanan fragmanlarının hiçbirinde Rey karakterinin ışın kılıcıyla düelloya girdiğine ilişkin bir tüyo yoktu.

Bu arada, Ford’un bazı kelimeleri yanlış telaffuz etmesi de epey eleştiri aldı.  Çünkü Ford, Adam Driver’ın canlandırdığı ‘Kylo Ren’ karakterinin adını yanlış söylemiş, ‘Kilo Ren’ demişti.

Ayrıca, ‘ışın kılıcı’ ile yapılan düelloyu  ‘kılıç savaşı’ olarak adlandırması da Star Wars hayranlarını epey kızdırdı. Pek çok kullanıcı, ‘Daha fazla bir şey duymak istemiyorum’ diyerek resmi hesabı takibi bıraktı ve yanlış telaffuz edilen isimleri resmi hesabın düzeltmemesi durumunu da protesto etti.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.