Star Wars’tan yeni fragman

Star Wars’tan yeni fragman

Dünyanın neresine gidilirse gidilsin mutlaka bir hayran kitlesinin bulunacağı Star Wars serisinin yeni filmi Star Wars: The Force Awakens’ın ikinci fragmanı dün yayınlandı.

İlk andan itibaren haber sitelerinin öncelikli konusu olan ve çoğu sitenin gün içinde en çok okunan haberi olan fragman akıllara bir sürü soruyu da beraberinde getirdi.

Öncelikle fragmanda geçen konuşma çoğu kişi için Luke Skywalker’ın kendi çocuğuna yaptığı bir konuşma gibi gelse de esasında Star Wars VI’da (ilk üçlemenin son bölümü) Luke’un Leia’ya yaptığı konuşma.

Ayrıca Stormtrooper’lar hem farklı hem de daha önce görülmemiş bir bayrağın önünde duruyorlar. O bayrağın kime ait olduğu bilinmiyor.

Fragmanda en dikkat çeken noktalardan biri de bir ışın kılıcının el değiştirmesi. Şimdi çoğu hayran Leia’nın ışın kılıcını kızına verdiğini düşünse de farklı teoriler de ortaya atılıyor.

Fragmanın akla getirdiği pek çok soru ve teori şu an internette tartışılsa da kesin olan fragmanın sonunda Han Solu yani Harrison Ford’un görünmesinin serinin hayranlarını çok mutlu ettiği.

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.