Star Wars’lı vizyon haftasında 9 film

Star Wars’lı vizyon haftasında 9 film

Üçü yerli yedi filmin gösterime girdiği vizyon haftasında her yaştan izleyicinin merakla beklediği Star Wars serisinin yeni filmi ‘Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi’ izleyici karşısına çıkıyor. 2020’ye sayılı günler kala beyazperdeye misafir olan iki animasyon film Pakistan yapımı ‘Eşek Kral’ ile ‘Elfland: Yeni Yıl Dedektifleri’ çocuklar için iyi bir seçenek.

Sinema tarihinin efsane uzay filmleri arasında yer alan Yıldız Savaşları (Star Wars) serisine kazandırdığı filmlerle seriye yeni bir soluk getiren yapımcı ve yönetmen J. J. Abrams, Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi ile bir kez daha yönetmen koltuğunda. İzleyiciyi galaksinin çok uzaklarında destansı bir yolculuğa çıkaran film, Skywalker efsanesinin sonunun, yani özgürlük için verilen son savaşın gelmek üzere olduğunun habercisi.

Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi’nin yönetmenliğini J. J. Abrams yaparken, yapımcılığını Kathleen Kennedy, Abrams ve Michelle Rejwan yaptı. 2017’de Star Wars: Son Jedi filminin yapımcılığını üstlenen Abrams, 2015’te aynı zamanda yapımcısı olduğu Star Wars: Güç Uyanıyor filminde de tek başına yönetmen koltuğuna oturmuştu.

Yönetmen: J. J. Abrams
Oyuncular: Carrie Fisher, Mark Hamill, Adam Driver, Daisy Ridley

IMDb Puanı: 6,9