Star Wars bu sefer dijital

Star Wars bu sefer dijital

Tüm zamanların en efsanevi film koleksiyonu, 10 Nisan 2015’te ilk kez Dijital HD formatında hayranların beğenisine sunuluyor.

Aralık ayında vizyona girecek son 10 yılın ilk Star Wars filmi Star Wars: Güç Uyanıyor için geri sayım heyecanı gün geçtikçe artarken Walt Disney Stüdyoları, Lucasfilm Ltd. ve 20th Century Fox Star Wars Dijital Film Koleksiyonu’nu piyasaya süreceklerini açıkladı.

10 Nisan Cuma itibariyle serinin altı filminin tamamı ilk defa Dijital HD formatında, üstelik bütün galaksi veya en azından tüm dünya tarafından izlenebilecek.

Walt Disney Stüdyo’ları başkanı Alan Bergman “Star Wars, neredeyse 40 yıl önce yayınlanan ilk filminden itibaren, her jenerasyondan hayran kitlesine sahip dünya çapında bir efsaneye dönüşmüştür. Altı Star Wars filminin tamamını Dijital HD formatında bir araya getirmekten dolayı büyük heyecan duyuyoruz ve seriyi birçok farklı platformdan izleyebilecek olmanın hayranları da çok mutlu edeceğini düşünüyoruz” diye konuştu.

Star Wars I-VI bölümlerinin dijital film koleksiyonu formatında satışa çıkmasıyla beraber izleyiciler taşınabilir cihazları üzerinden istedikleri her yerde ve zamanda seriyi izleyebilecek.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.