Star Trek’ten Independence Day’e cevap

Star Trek’ten Independence Day’e cevap

Sene sonu geldiği için 2016’da gösterime girmesi heyecanla beklenen filmlerin fragmanları da birbiri ardına yayınlanıyor.

Ne var ki film şirketleri muhtemel rakiplerinin fragmanları yayınlamasını bekleyip hemen ertesinde kendilerinin fragmanını izleyiciye sunuyor.

Bunun en büyük örneklerinden biri geçen haftalarda Kaptan Amerika: İç Savaş (Captain America: The Civil War) fragmanının hemen ardından Batman v Superman: Adaletin Şafağı (Batman v Superman: Dawn of Justice) fragmanının gelmesiydi.

Dün de uzun süredir beklenen Independence Day: Resurgence filminin fragmanı yayınlandı.

İlk film 1996’da çekilen Independence Day’in yeni filminde ilk filmden bir tek Will Smit bulunmuyor. Ancak Jeff Goldblum ve Bill Pullman aynı rolle dönüyorlar.

Film uzaylılar ile savaştan 20 yıl sonra daha büyük bir grubun Dünya’ya gelmesi üzerine kurulu.

Büyük bir merakla beklenen Independence Day: Resurgence fragmanının hemen ertesi günü senenin bir diğer merak edilen filmi Uzay Yolu: Sonsuzluk’un (Star Trek: Beyond) ilk fragmanı yayınlandı

Yönetmen koltuğunda Hızlı ve Öfkeli filminden tanınan Justin Lin’in oturduğu film önceki iki filmin kadrosunu koruyor.

Kaptan Kirk ve arkadaşlarının durdurulamayan acımasız bir grup uzaylının peşine düştüğü filmin fragmanı ilk iki filmden çok daha fazla macera içerdiğini gösteriyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.