Sony ‘Örümcek Adam’ için Marvel ile anlaştı

Sony ‘Örümcek Adam’ için Marvel ile anlaştı

Sony yeni ‘Örümcek Adam’ filmiyle ilgili olarak Marvel ile anlaştıklarını ve 2017 için film planı çizdiklerini açıkladı.

Marvel 1999 yılında Örümcek Adam’ın haklarını Sony’e 7 milyon dolara satmış ve Sony süper kahraman üzerinden 4 milyar dolar kazanmıştı.

Sony bünyesinde Örümcek Adam’ın ilk başta bir üçlemesi ardından da yeniden hikayesini anlatan iki filmi çekilmişti.

Anlaşmaya göre Örümcek Adam Marvel dünyasının kahramanlarının birarada yer aldığı bir filmle sevenlerine yeniden merhaba diyecek. Bu filmin Captain America: Civil War olması kuvvetle muhtemel. Ardından da 2017 yılında yeni bir başlangıçla Örümcek Adam Marvel dünyasında ağlarını örmeye devam edecek.

Anlaşma pek çok Marvel hayranını memnun etse de hazırda iki kere baştan anlatılmış bir konunun bulunduğu bunun için de 2017’deki filmin Örümcek Adam’ın nasıl Örümcek Adam olduğunu anlatmamasını isteyen mesajlar şimdiden forum sayfalarına yağmaya başladı.

2017’de çekilecek filmin yapımcıları arasında Marvel’dan Kevin Feige ve Sony’den de şirketteki yüksek pozisyonundan yeni ayrılan Amy Pascal görev yapacak.

Örümcek Adam Marvel’ın diğer filmlerindeyken Sony’nin kreatif bir kontrolü yok, fakat Örümcek Adam’ın kendi filmlerinde son sözü Sony söyleyecek. O filmlerin finansmanı, dağıtımı ve mülkiyeti de Sony’de olacak.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.