Siyahi Bond olur mu?

Siyahi Bond olur mu?

Sinemanın en bilinen ajanı James Bond’u artık siyahî bir aktörün canlandırabileceği yönündeki söylentiler bir süredir kulislerde konuşuluyordu. Oscarlı oyuncu Denzel Washington da “yeni James Bond” olmak için hayranlarından kampanya başlatmalarını istedi.

2012’de Denzel Washington’ın, Daniel Craig’den sonra beyazperdenin efsane ajanı 007’ye hayat veren sekizinci aktör olacağına yönelik bir söylenti vardı. Washington, o dönemde Hollywood basınının sorularına “Artık çok geç, benden geçti” demekle yetinmiş, stüdyo yetkilileriyle görüşüp görüşmediği konusunda yorum yapmaktan kaçınmıştı.

Reddit’in sosyal medya kullanıcıları ile ünlü yıldızları buluşturduğu AMA (İstediğini Sor) serisine konuk olan Washington’a, Bond’u canlandırmak isteyip istemediği soruldu. Washington ise soruya yanıt olarak hayranlarından kampanya başlatmalarını istedi. Ödüllü oyuncu, “Yeni James Bond mu? Acele etseler iyi olur. Herhalde oynarım. Bu aralar James Bond’u kim canlandırıyordu? Daniel Craig mi? Yeni bir film çektiler mi bari? Herkes, ‘Denzel James Bond olsun’ diye tweet atsın. Stüdyo yetkililerine atın” dedi ve ekledi: “Denzel Bond Olacak kampanyasını bugün başlatıyoruz. James Washington. Denzel Bond” dedi.

Her ne kadar Washington’ın şaka yapıp yapmadığı belirsizliğini korusa da, hayranlar oyuncunun sözüne uymakta gecikmedi. Binlerce Twitter kullanıcısı, “Yeni James Bond, Denzel olsun” şeklinde tweet attı.

James Bond’u bugüne dek beyazperdede sırasıyla Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan ve Daniel Craig canlandırdı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.