Saturday Night Live reyting rekoru kırdı

Saturday Night Live reyting rekoru kırdı

Amerika’nın en ünlü komedi programlarından olan bir çok ünlü komedyenin ilk kez sahne aldığı Saturday Night Live 40. yılını doldurdu.

Bu anlamlı gün için oldukça özel skeçler hazırlanırken 40 yıl boyunca skeçlerde yer almış pek çok komedyen sahneye çıktı.

NBC televizyonunun New York’tan canlı yayınladığı ve Cumartesi gecesi başlayıp Pazar günü ilk saatlerde biten yayın reyting rekoru da kırdı.

Üç buçuk saatlik yayın sonunda Saturday Night Live’ın 40. yıl özel programı Frends dizinin finalinin yayınlandığı Mayıs 2004’ten beri görülmeyen bir reytinge sahip oldu. Ortalama 23.1 milyon kişinin izlediği yayın NBC’nin 2006 yılında Will & Grace dizinin final bölümünden beri görmediği bir reytinge sahip oldu.

Cumartesi akşamları Amerika televizyonlarında pek çok popüler dizinin yayınlanmasına karşın Saturday Night Live’ın aldığı reyting kanal yönetiminin de yüzünü güldürdü.

Saturday Night Live ayrıca bir televizyon serisinin tek bölümde aldığı en fazla tweete de sahip oldu. Entertainment Weekly’nin haberine göre 40. yıl özel programıyla ilgili 1.3 milyon tweet atılırken bu tweetler 9.1 milyon kişi tarafından görüldü.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.