Russell Crowe, Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan ile çalışmak istiyor

Russell Crowe, Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan ile çalışmak istiyor

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ile önceki gün İstanbul’da görüşen Oscar ödüllü oyuncu Russell Crowe’un, Çanakkale Savaşı’nı konu edindiği filmi için Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan’la çalışmak istediği ortaya çıktı.

Çelik’ten yardım isteyen Crowe’un bakana, “Siz söylerseniz, sizi kırmazlar diye duydum.” dediği öğrenildi. Türkiye’nin bir medeniyetler harmanı olduğunu belirten Çelik, Crowe’a filmin bir bölümünü de memleketi olan Adana’da çekebileceği teklifinde bulundu. Crowe’un filminin senaryosunu çok beğendiğini söyleyen Çelik, filmin bir bölümünü Topkapı’da çekmek istediğini söyleyen Crowe’a destek sözü de verdi.

Crowe’un ise görüşmede, Türklerin Anzakları anmasını takdirle karşıladığı öğrenildi. Crowe ayrıca Oscar aday adayı Kelebeğin Rüyası filmini beğendiğini söyledi. Crowe çekeceği bu filmde Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz’la birlikte çalışmak için Bakan Çelik’in desteğini istedi. Bakan Çelik, Erdoğan ve Yılmaz’ın her ikisinin de çok iyi oyuncu olduğunu belirtti. Kabulde Osmanlı şerbeti, Türk kahvesi ve lokumu ikram edildi. Bakan Çelik, Selimiye’yi çok beğenen Crowe’a Selimiye Camii’nden izler taşıyan Çelebi Mumluk hediye etti. Öte yandan Crowe, İstanbul trafiğine gönderme yaptı. Twitter hesabından salyangoz fotoğrafı paylaşan Crowe, “Bu salyangoz İstanbul trafiğinden daha hızlı ilerliyor…çok daha hızlı” yazdı.

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.