Russel Crowe Fethiye’den kopamadı

Russel Crowe Fethiye’den kopamadı

Oscar ödüllü Avustralyalı aktör Russell Crowe, Muğla’nın Fethiye İlçesi’ndeki Tlos Antik Kenti’nin gladyatör arenasını anımsatan yukarıdan çekilmiş bir fotoğrafını twitter’daki takipçileriyle paylaşarak, “Tlos… Bana birşey hatırlatıyor” diye yazdı.

 

01rcrowe

Türkiye gezisi sırasında çektiği fotoğrafları ve gittiği yerleri Twitter üzerinden takipçileriyle paylaşan ‘Gladyatör’ filmiyle hafızalara kazınan Hollywood yıldızı Crowe, bugün Fethiye’deki antik yerleşimleri dolaşıyor. Crowe, Fethiye’nin Yaka Köyü sınırları içindeki Likya bölgesinin önemli yerleşimlerinden Tlos Antik Kenti’ni ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında üzerine günışığı dökülen kendi çektiği bir fotoğrafını takipçilerine aktaran Crowe, ayrıca Tlos’un gladyatör arenasını andıran yukardan çekilmiş fotoğrafını ‘Tlos… Bana birşey hatırlatıyor’ yazısıyla paylaştı.

 

Russell Crowe, dün de Kayaköy’de olduğunu takipçilerine duyurmuştu. Fethiye civarını kaldığı tatil köyünden kiraladığı araçla gezen Crowe’a özel korumalar eşlik ediyor.

 

‘Gladyatör’, ‘Akıl Oyunları’ gibi filmleriyle tanınan 49 yaşındaki sanatçı, Oscar’ın yanı sıra BAFTA, Altın Küre gibi sinema sektörünün önde gelen çok sayıdaki ödülünü toplamış durumda.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.