‘Putin’ filminde başrol için 4 aktör yarışıyor

‘Putin’ filminde başrol için 4 aktör yarışıyor

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin hakkında çekilecek “Putin” filmindeki başrol için dört aktörün deneme çekimlerine katıldığı açıklandı.

Knights Bridge Entertainment yöneticilerinden Valeriy Saaryan, ilkbaharda çekimleri başlayacak olan “Putin” filminin başrolü için dört önemli aktörün deneme çekimlerine katıldığını söyledi. Saaryan, “Filmi, 2 Oscar’a sahip yönetmenin çekeceğini söyleyebilirim” dedi. Ancak Saaryan, aktörlerin isimlerini vermedi.

Filmin yapımı konusunda Rus liderle görüşmediklerini ve buna gerek olmadığını belirten Saaryan, “KGB ajanlığından başbakanlığa ve devlet başkanlığına, efsane bir insan. Dünyanın en etkili insanlardan birinin özel hayatı ve kariyeri. Bu tanıtım bilgilerini şirketimizin sitesinde görebilirsiniz. Bu bir filmdir. Bunun için Putin’le görüşmeye ve anlaşmaya gerek yok. Avukatlarımız gerekli çalışmaları yapmıştır” diye konuştu.

Daha önce ABD’li aktör Leonardo DiCaprio, Putin rolünü memnuniyetle oynayabileceğini açıklamıştı. Saaryan, DiCaprio ile ilgili herhangi bir girişimin olmadığını da sözlerine ekledi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.