Marvel, Müslüman süper kahraman filmi çekecek

Marvel, Müslüman süper kahraman filmi çekecek

Son 10 yıldır çektiği tüm filmler ile hasılat rekorları kıran Marvel Stüdyosu şimdide Müslüman süper kadın kahraman filmi çekmeye hazırlanıyor.

Gelecek filmler hakkında açıklama yapan Marvel Stüdyoları Başkanı Kevin Fiege, Infinity War’ın ardından Marvel sinematik evreninin yeni bir aşamaya geleceğini belirtti. Fiege, Captain Marvel dışında Ms. Marvel olarak bilinen Kamala Khan’ın da filmi çekmeyi planladıklarını açıkladı.
MÜSLÜMAN KADIN KAHRAMAN
Çizgi roman tutkunları için Kamla Khan bilindik ve özel bir isim. Carol Danvers’ın Captain Marvel olmasının ardından ondan boşalan Ms Marvel unvanını Kamala Khan almıştı. Pakistan asıllı bir ailenin New Jersey’de yaşayan, Amerika doğumlu kızı olan Khan ayrıca kendi solo serisine sahip olan ilk Müslüman süper kadın kahramandı. Avengers grubunun da bir üyesi olan Kamala büyük ihtimalle serinin devam filmlerinde de rol alacak.

Öte yandan bu yıl gösterime giren Avengers: Infinity War gişe rekorlarını kırmaya devam ederken tüm zamanların en çok izlenen üçüncü filmi olmaya gidiyor. Gelecek sene ise henüz ismi açıklanmayan ancak Infinity War’un devamı olacak bir film gösterime girecek. Bu filmin öncesinde de Marvel sinematik evrenine Captain Marvel’ı ekleyecek.

Fiege’ın Ms Marvel açıklaması önümüzdeki yıllarda Marvel’ın kadın kahramanlarının serisine daha fazla eğileceği şeklinde yorumlandı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.