Kevin Spacey’den ilginç deneme

Kevin Spacey’den ilginç deneme

Şu sıralar özellikle New York sokaklarında Kevin Spacey’in resimlerini görmek insanları ilk başta biraz şaşırtıyor. Hatta bunun Oscarlı oyuncunun son dönemde gözde dizisi House of Cards’ın yeni sezon tanıtımı olduğunu düşünenler de çıkıyor. Ne var ki gerçek biraz daha farklı.

Oscarlı oyuncu Kevin Spacey, geçen gün Guinness Rekorlar Kitabı’na da giren, dünyanın en çok satan video oyunu Call of Duty’de rol aldığı için şu sıra billboardları süslüyor.

Oyunun son serisinde Spacey, karşımıza kötü adam rolüyle çıkıyor. Jonathan Irons karakterini canlandıran aktör, dünyanın en güçlü adamı olarak geniş bir askeri operasyonu yürütüyor.

Spacey, oyun dünyasında ilk kez rol almanın riskli olduğunu anlattı: “Daha önce yapmadığım yeni projelerde yer almak her zaman sevdiğim bir iş olmuştur. Hiç bilmediğimiz yolda adım adım ilerlemek… Her zaman düz ve dar bildik yollarda ilerleyerek sadece emin olduğu işlerde çalışan insanlardan olmamaya çalıştım. Biraz kaos, biraz karışıklık yani bilinmedik projelerle ilgilendim.”

Spacey’nin yer aldığı oyun videoları ilk defa youtube’da yayınlandığı zaman büyük bir heyecan ile karşılanmıştı.

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.