Keanu Reeves’li efsane film Constantine’in devam filmi geliyor

Keanu Reeves’li efsane film Constantine’in devam filmi geliyor

Dünyaca ünlü oyuncu Keanu Reeves’in 2005 yılında yer aldığı Constantine’in devam filmi resmen doğrulandı. John Wick ve Neo gibi karakterlerle bilinen Keanu Reeves’in yeniden seyircinin karşısına çıkacağı filmin kadrosunda ilk filmden birkaç ismin daha yer alması bekleniyor.

Webtekno’nun haberine göre, karakteri canlandıran Keanu Reeves, geçen yıl karakteri yeniden canlandırma konusunda oldukça istekli olduğunu belirten bir açıklama yapmıştı. Ortaya çıkan yeni haberlere göre Warner Bros’un üstlendiği projede Keanu Reeves’in John Constantine olarak devam filminde yer alacağı kesinleşti.

Reeves ile birlikte filmin yönetmen koltuğunda yine Francis Lawrence oturacak. Senaryoyu ise Akiva Goldsman yazacak.

İlk filmde yer alan Rachel Weisz, Shia LaBeouf, Tilda Swinton, Pruitt Taylor Vince, Djimon Hounsou ve Gavin Rossdale gibi isimlerin de devam filminde yer alması bekleniyor. Ancak hangi isimlerin geri döneceği konusunda net bir bilgi yok. Constantine’ın ne zaman çekilmeye başlanacağı ne zaman yeniden seyirciyle buluşacağı hakkında da herhangi bir açıklama yapılmış değil.

Constantine, 2005 yılında seyirciyle buluşmuş ve milyonlarca dolarlık gişe hasılatı yaparak adından söz ettirmişti. Filmin hayranları yıllardır yeni bir filmin çıkıp çıkmayacağını merak ediyordu. Geçen yıllarda devam filminin geliştirilme aşamasında olduğu açıklanmıştı.