Hızlı ve Öfkeli 1 milyar doları geçti

Hızlı ve Öfkeli 1 milyar doları geçti

Hızlı ve Öfkeli serisinin 7’inci filmi gösterime girdiği 3 Nisan’dan 17 gün sonra 1 milyar dolar hasılatı geçti.

Bu miktarla Hızlı ve Öfkeli 7, serinin en kısa sürede en fazla hasılat yapan filmi oldu. Film ilk üç günde 147,1 milyon dolarlık hasılatı ile milyar dolar barajanı kısa sürede aşacağının sinyalini vermişti.

Hızlı ve Öfkeli 7’nin 2015 yılının en fazla hasılat yapan filmi olacağına dair öngörüler de giderek artıyor. Fakat bu yıl gösterime girecek iddialı yapımların da neler yapacağı merak konusu.

Hızlı ve Öfkeli 7 bu kadar kısa sürede milyar dolarlık hasılatı aşan 20 Holywood filminden de biri oldu. Daha önce The Avengers, Avatar ve Harry Poter bu kadar kısa sürede milyar dolar bandını geçen filmler arasında yer almıştı.

Yapımcılığını Universal’ın gerçekleştirdiği film, şirketin de yüzünü güldürdü. Universal Stüdyoları’nın daha önce milyar dolar hasılat sınırını geçen ilk filmi Jurassic Park olmuştu. Uzmanlar Hızlı ve Öfkeli 7’nin Universal’ın en fazla hasılat yapan filmi olabileceği yorumunda bulunuyorlar.

Ayrıca filmin bu göz kamaştırıcı gelir performansının, serinin sekizinci filminin de kısa sürede gösterime girebileceğinin göstergesi olduğu da belirtiliyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.