Hayranları heyecanlandıran tarih

Hayranları heyecanlandıran tarih

Dünya çapında milyonlarca kişinin izlediği fenomen dizi Game Of Thrones, 6.sezon yayınının yaklaşmasıyla kendisini bekleyen takipçilerini heyecanlandırdı.

Habertürk gazetesinin haberine göre, “Winter is Coming” yani “Kış yaklaşıyor” sloganıyla bilinen dizinin ne zaman başladığını merak eden takipçiler, arama motorlarına “Game Of Thrones ne zaman başlıyor?” sorularını sormaya başladı.

5.sezon finalinde Stark ailesinin dağınık görüntüsü ve hane bireylerinin farklı işlerle uğraşıyor olması izleyicilerin kafasında soru işareti yaratırken, Arya Stark’ın çok yüzlü tanrıdan bir yüz çalarak kör olması sezonun etkili sahnelerinden birini oluşturdu.

Beşinci sezon finalini 15 Haziran’da yapan Game Of Thrones dizisinde Jon Snow’un hayatını kaybetmesi izleyicilerde adeta bir şok etkisi yarattı. Jon Snow dışında Khaleesi’nin kaçırılması da takipçileri etkilerken, bu aşamadan sonra dizi ekibinin senaryoda nasıl bir yön çizeceği iyice merak konusu oldu.

Dizinin akıbeti hakkında çeşitli tüyolar veren yönetmen David Nutter, George R.R. Martin’in ele aldığı Taht Oyunları kitaplarından uzak bir senaryo güzergahının olacağı, kitabı okuyan kişilerin diziden de aynı beklenti içerisinde olmaması gerektiğini açıkladı.

Yine de dizi hakkında bilgi almak isteyenlerin Taht Oyunları kitaplarını okuması tavsiye edilebilir.

Çekimlerin Eylül ayında başladığı Game Of Thrones’ta 6.sezon 1.bölümünün Nisan ayında yayınlanması bekleniyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.