Hayranlar Batman ve Wonder Woman’dan rahatsız

Hayranlar Batman ve Wonder Woman’dan rahatsız

DC Comics’in 2016’da vizyona sokacağı Superman ve Batman: Dawn of Justice filminde Batman’dan sonra Wonder Woman’ı  oynayacak oyuncu da hedef tahtasında.

Wonder Woman’ı oynayacak olan İsrailli model/ oyuncu Gal Gadot, kendisine yönelik yapılan eleştirilere cevap verdi.

Gadot, “Aşırı zayıf, tahta, kafası kocaman ve vücudunun da sopa gibi olduğu yorumlarına kafayı takmadığını açıkladı.

Gadot’ın oyunculuğunun piyasada bilinmediğinin altını çizen pek çok eleştirmen ve takipçinin sosyal medyadaki paylaşımları üzerine, filmin yönetmeni Zack Synder hemen bir açıklama yaptı.

Synder, “Wonder Woman DC dünyasının en güçlü kadın karakteri ve bu rol için Gal biçilmiş kaftan. Onun müthiş bir kimyası var ve biliyorum ki Wonder Woman’ı en iyi şekilde canlandıracak” dedi.

Gal Gadot, Wonder Woman karakteriyle önce 2016’daki Batman v Superman: Dawn of the Justice filminde bir yıl sonra da solo olarak Wonder Woman filminde rol alacak.

Filmde Batman’i oynayacak olan Ben Affleck de oyuncu kadrosunda ilk açıklandığından beri hayranların itirazıyla karşılaşıyor. Affleck’in Kara Şövalye’yi oynamaması için çok sayıda kampanya da düzenlendi.

Christopher Nolan’ın yönettiği üç Batman filminin başrol oyuncusu Christian Bale dördüncü kez Kara Şövalye olmayacağını açıkladıktan sonra rol Affleck’e gitmişti.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.