Harry Potter serisine devam

Harry Potter serisine devam

Fantastik kitap ve film dalının öncülerinden biri olan Harry Potter bir kuşağı serüveninin içine alarak büyüttü desek yerdir. Harry Potter severlere müjde: Macera yeni bir seriyle devam ediyor! Ancak filmlerde Harry Potter ve yakın arkadaşları olmayacak.

Ne zamandır süren dedikodular nihayet doğrulandı. Huffington Post’ta yer alan, Warner Bros film şirketinin yaptığı açıklamaya göre, Harry Potter dünyasından yeni bir film daha geliyor.

“Fantastic Beasts And Where To Find Them” adlı kitaptan yola çıkılarak yapılacak olan filmin, tek bir film değil, bir üçleme olacağı açıklandı.

Serinin ilk filminin 8 Kasım 2016’da çıkacağını belirten Warner Bros, ikinci film için 2018, üçüncü film için ise 2020’yi hedefliyor. Harry Potter serisinin son 4 filmine imza atan David Yates’in yöneteceği bu filmler, çok konuşulacağa benziyor.

Harry Potter serisinin yazarı J.K. Rowling’in kaleminden çıkan “Fantastic Beasts And Where To Find Them” adlı kitap 2001 yılında basıldı. Kitap satışından kazanılan bütün para Comic Relief adlı hayır kurumuna bağışlanmıştı. Comic Relief ise bu parayı dünyanın en yoksul ülkelerindeki, en yoksul kişilere yardım etmek için kullandı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.