George Clooney politikaya göz kırpıyor

George Clooney politikaya göz kırpıyor

Amerikalı ünlü aktör ve yönetmen George Clooney, toplumun kendilerine daha parlak gelecek sağlayacak politikacıları seçmesi gerektiğini söyledi.

İngiltere’de Leicester Square’da Tomorrowland: A World Beyond filminin prömiyeri için bulunan Clooney, ABD’de siyasete atılacağına ilişkin söylentilerin hatırlatılması üzerine, bu iddiaları doğrulayıcı tarzda açıklamalarda bulundu.

Hayranlarının fotoğraf imzalama ve selfie isteklerini kırmayan George Clooney, “Seçtiğimiz politikacıların nasıl çözüm üretilmesi gerektiğini bildiğine inanıyorum, biz de toplum olarak onların ürettiği çözümlerden daha iyi şeyler yapabilmeliyiz ve hep böyle yaptık. Her zaman bir şeylerden umutsuzluğa kapılabiliriz, toplum olarak bunu aşmak ve toplumu geliştirip daha ileriye götürmek zorundayız” dedi.

Brad Bird’ün yönettiği, fütüristik temalı Tomorrowland: A World Beyond filminin prömiyerine rol arkadaşları Hugh Laurie ve Britt Robertson ile birlikte katılan Clooney, geçen yıl evlendiği hukukçu Amal Alumuddin ile de çok mutlu olduğunu belirtti.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.