Gene Simmons’tan Black Lips potu

Gene Simmons’tan Black Lips potu

Müzikleri kadar sahne kostümleri ve makyajlarıyla da bilinen ABD’li topluluk Kiss, müzikteki 40’ıncı yılını kutlarken yeni bir turneye de hazırlanıyor. Grubun solisti Gene Simmons, turnenin tanıtımı için Huffington Post gazetesinin canlı söyleşisine katıldı.

Söyleşinin bir bölümünde sunucu, Kiss hayranlarının Simmons’a video aracılığıyla yönelttiği soruları yayınladı. Ancak bir video Simmons’ı hazırlıksız yakaladı.

Hayranlarının sorularını cevaplayan Simmons, sıra punk rock topluluğu Black Lips üyelerinin yolladıkları videoya gelince şaşırdı.

Videoda tıpkı Kiss topluluğu gibi makyaj yapıp kimliklerini gizleyen Black Lips üyeleri, “Bay Simmons, buraya size cinsiyetçi, kadın düşmanı rock & roll’un bittiğini söylemeye geldik. Teslim olun Kiss ordusu! Gitarlarınızı yere bırakın” dedi.

Simmons ise videoyu yollayanların amatör genç müzisyenler olduğunu sanarak, “Anneniz, hâlâ sizi bodrum katında ağırladığı için ne kadar kadirşinas bir kadın. Umarım en yakın zamanda kendi evinize çıkarsız” cevabını uygun gördü.

Sunucu, Simmons’a videodakilerin ailesinin evinde yaşayan sıradan gençler değil, ünlü Black Lips grubu üyeleri olduğu hakkında bilgi verince solist bu sefer grubun adını referans alarak “Neden adları Black Lips ki? Siyahî de değiller. Irkçı mı bunlar” dedi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.