Genç yıldız Cara Delevingne eleştirilerin hedefinde

Genç yıldız Cara Delevingne eleştirilerin hedefinde

Amerikalı yazar John Green’in romanından beyazperdeye uyarlanan Paper Towns adlı filmde rol alarak modellikten oyunculuğa geçiş yapan Cara Delevingne, katıldığı sabah programında sergilediği tuhaf davranışlar ve sözler yüzünden olay oldu.

Amerika televizyonlarında sabah kuşağında yayınlanan “Good Morning Sacramento” adlı programda kendisine sorulan, “John Green’in romanını daha önce okumuş muydun” sorusuna, “Hayır, ne romanı ne de senaryoyu okudum” yanıtını vererek gergin bir röportaj gerçekleşeceğinin sinyallerini veren 22 yaşındaki yıldız, spikerlerinden Mark S. Allen’ın bir sorun olup olmadığı sorusuna bu kez, “Çok yorgunum”cevabını verdi.

Spikerlerden Marianne McClary ise, Delevinge’ye kızgın olup olmadığını sorduğunda genç oyuncu bu defa da, “Hayır ama problem sensin” dedi.

Bağlantıyı kısa keserek, Delevinge’yi yayından alan spikerler oldukça sinirlenerek, “Altı hafta boyunca 5 milyon dolar kazanıyorsun, bir zahmet “Good Morning Sacremento” programına katılmaktan memnuniyet duymuş gibi yapabilirsin” dedi.

Öte yandan Delevinge’nin bir sonraki projesinin başrollerinde Will Smith ve Jared Leto’nun yer aldığı Suicide Squad adlı film olacağı bildirildi.

Programın ardından genç oyuncu bir anda internetin en çok aranan ismi oldu. Geçen hafta ABD’de gösterime giren Paper Town, şu ana dek 12.6 milyon dolar hasılat elde etti.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.