Game of Thrones’un yeni sezon kadrosu açıklandı

Game of Thrones’un yeni sezon kadrosu açıklandı

Büyük bir ilgiyle izlenen televizyon dizisi Game of Thrones’un beşinci sezon oyuncu kadrosu Comic-Con’da açıklandı.

George RR Martin’in yazdığı serinin uyarlaması olan dizi geçtiğimiz aylarda dördüncü sezonu ile HBO kanalında yayınlanmıştı.

Yayınlandığı ilk günden beri tüm dünyada büyük bir hayran kitlesi kazanan dizinin San Diego’da düzenlenen paneline yaklaşık 6 bin kişi katıldı.

Panele dizinin önemli karakterlerini canlandıran John Bradley (Samwell Tarly), Rose Leslie (Ygritte), Kit Harrington (Jon Snow), Sophie Turner (Sansa Stark), Natelie Dormer (Margaery Tyrell), Maisie Williams (Arya Stark), Rory McCann (The Hound), Gwedoline Christie (Brienne of Tarth), Nikolaj Coster-Waldau (Jamie Lannister) ve Pedro Pascal (Oberyn Martell) ile birlikte serinin yazarı George RR Martin ve dizinin senarisleri DB Weiss ile David Benioff katıldı.

Beşinci sezonda diziye katılacak yeni karakterler ise şöyle: Alexander Siddig (Doran Martell), Toby Sebastian (Trystane Martell), Nell Tiger Free (Myrcella Baratheon), DeObia Oparei (Areo Hotah), Enzo Cilenti (Yezzan), Jessica Henwick (Nymeria Sand), Rosabell Laurenti Sellers (Tyene Sand), Keisha Castle-Hughes (Obara Sand), Jonathan Pryce (High Sparrow).

Soru cevap kısmında oyuncular karakterlerinin ne zaman öleceğini kitaplardan bildiklerini ancak senaryoda gördüklerinde yapımcı ve yazara yine de kızdıklarını söylerken yapımcılar bu yıl dizinin Hırvatistan ve İspanya’da çekileceğini belirtti.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.